Arrangementer

23 Februar 2019 - kl. 15.00
SINNE EEG & PETER SPRAGUE

Sinne Eeg er en af de nye store stjerner i international jazz. En fantastisk sangerinde som i de senere år har fået stor opmærksomhed internationalt. Hun er således en af få danske jazzsangerinder som spiller mere i udlandet end i Danmark. Hun har modtaget prisen for bedste jazzplade i Frankrig og tilbringer en væsentlig del af sin tid i USA hvor hun turnerer på de vigtigste jazzklubber og festivaler. På denne turné medbringer hun en af verdens bedste guitarister - den fænomenale, intet mindre, Peter Sprague. Kendt i jazzen og som en af de mest benyttede studiemusikere. En perle af en koncert - oplev vor tids svar på NHØP, Svend Asmussen, Grethe Ingemann eller Niels Lan Doky. International Jazz af høj kaliber.

Billetpris 150 kr.

Koncertsted: Hårbøllehuset

22 Marts 2019 - kl. 15.00
JUSTIN KAUFLIN & THOMAS FONNESBÆK - THE DUO

Justin Kauflin og Thomas Fonnesbæk er en af de mest forrygende duo'er i nyere tid. Deres samspil er telepatisk og på et niveau så man har svært ved at tro sine egne ører. Det er sand verdensklasse. Duo'en opnåede da også mere end 1 million streams på deres seneste udgivelse.

Justin Kauflin er blind, men en alligevel en af de største blandt den nye generation af amerikanske pianister. Hans historie er fantastisk, oplev den selv i filmen "Keep on - keepin on", som er produceret af Quincy Jones.

Thomas Fonnesbæk regnes for en af de fineste bassister i verden. Hans teknik og originale tilgang til kontrassen giver mindelser om de helt store som NHØP, Marc Johnson og Mads Vinding. En stor stor dansk musiker. Jazz af usædvanlig høj karat.....

Billetpris 125 kr.

Koncertsted: Small STARS i Vordingborg

Billetter: www.stars.dk

19 April 2019 - kl. 15.00
SØREN KRISTIANSEN (p) & THOMAS OVESEN (b) 

Billetpris 125 kr.

Koncertsted: HÅRBØLLEHUSET

24 Maj 2019 - kl. 15.00
SARA OMAR
i samtale med VIBEKE WINDELØV
-kun på SCENE1

Billetpris 100 kr

Arr. sted: HÅRBØLLEHUSET

25 oktober 2019 - kl. 15.00
MICHAEL SCHØNWANDT
- int. dirigent
Kun på SCENE1

"Musikken har dirigeret mit liv"

Den danske dirigent, der har dirigeret verdens fineste orkestre - Wiener PhilharmonikerneBerliner PhilharmonikerneLondon Symphony OrchestraPhilharmonia OrchestraOrchestre de la Suisse Romande og Concertgebouworkestret i Amsterdam - kommer til scene1.

Finest tænkelige musikalske backup leveres af klavervirtuosen Amalie Malling (hans hustru).

Billetpris 125 kr

Arr. sted: HÅRBØLLEHUSET

  • Facebook - Hvid Circle